Ποιότητα και εγγύηση

Ακρυλικό


Χρησιμοποιούμε το ακριβότερο high-gloss υλικό που υπάρχει στην αγορά. Οι επιφάνειές του είναι λείες και γυαλισμένες με διαμαντοποίηση για κρυστάλλινη εμφάνιση. Όλες οι πλευρές είναι επίσης λείες και επεξεργασμένες με ειδική φλόγα για τέλεια γυαλάδα.


Υλικό εκτύπωσης


Εκτυπώνουμε σε φωτογραφικό υλικό Astral 270 gr cool pearl. Το ειδικό  αυτό υλικό δίνει μία κορυφαία ανάλυση και απεικόνιση στη φωτογραφία σας και με συνδυασμό το ακρυλικό τονίζει εντυπωσιακά τα χρώματα  .


Χρώματα εκτύπωσης


Τυπώνουμε στο καλύτερο plotter για το 2010, τον Canon IPF 8300 με 12 χρώματα εκτύπωσης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με υψηλής ποιότητας απεικόνιση και εξαιρατική απόδοση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.


Εργασίες παραγωγής


Όλες οι εργασίες εκτύπωσης και δημιουργίας του πίνακα γίνονται εδώ, στα εργαστήριά μας, από εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικό μηχάνημα από την Αγγλία. Ειδικά για τους ακρυλικούς πίνακες χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εμπειρία ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο.


Συσκευασία


Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συσκευασία του πίνακά σας. Χρησιμοποιούμε πλαστικό προστατευτικό υλικό με φουσκάλες αέρα και τοποθετείται μέσα στο κουτί από χοντρό χαρτόνι. Έτσι ο πίνακας θα φτάσει στα χέρια σας ακέραιος. Κάθε συσκευασία ακρυλικού πίνακα περιλαμβάνει ένα σετ από πανέμορφους αποστάτες,οδηγίες και χάρτινο πατρόν τοποθέτησης,οδηγίες καθαρισμού και συντήρησηςκαθώς και το και πιστοποιητικό εγγύησης.


Εγγύηση


Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα και εκτύπωση της δικής σας φωτογραφίας σε ακρυλικό. Δίνουμε 100% εγγύηση με επιστροφή όλου του ποσού, ή αλλαγή του πίνακα αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Κι’ αυτό γιατί θέλουμε να έχουμε ενθουσιασμένους φίλους και πελάτες που θα μας συστήσουν ανεπιφύλακτα για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας.


Έχετε κάποια απορία; Τηλεφωνήστε μας τώρα, στο 2310.420.215, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα Επικοινωνίας και θα σας τη λύσουμε ΑΜΕΣΩΣ!
Γραφτείτε στο newsletter και κερδίστε έναν καμβά 40x30 εκ. δώρο!
κατασκευή ιστοσελίδων firebit